Altă zi mondială ce nu se simte prea bine: Ziua Sănătății!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, d. Eugen Nicolăescu, ministrul cu dinții de porțelan al acestei himere, a transmis tuturor românilor care au strănutat astăzi tradiționala urare „Răciși, fir-ai al dreacului!” în cadrul unei ceremonii oficiale unde a fost întâmpinat cu răceală.

Întâlnirea, organizată din inițiativa Bolnavilor Onaniști (care își fac singuri tratamentul, pentru a evita nesimțite cheltuieli din buget!), a avut ca punct distinct pe agenda ei și adecvarea sintagmei „soră medicală” la realitățile din interiorul USL prin propunerea profesiunii de „frate medical”, în două variante: Cain și Abel.

Tot cu acest prilej a fost reliefat rolul divinului și body guardicî în actul medical, prezent în formula, compensată postum, „Dumnezeu să vă aibă în pază!”

La final, pentru a marca grija excesivă a actualei guvernări față de pacient, ministrul Nicolăescu a promis că va analiza atent propunerea domnilor Lăzărescu ca tariful Salvării să nu fie, deocamdată, la nivelul taximetriei din New York.


Acest articol a fost publicat în Pamflet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *