Când Udrea nu poate vorbi pe șleau cu Băsescu, se folosește de presă

În linii mari, comentariile cu privire la afirmațiile Elenei Udrea se pot împărți în două categorii: prostii fără acoperire sau/sau înfruntare între servicii sau tabere.

Mie mi se pare că, de fapt, ținta ieșirii în public a Elenei Udrea cu acuzații extrem de dure la adresa generalului Coldea a fost calea cea mai sigură de a-l face complice și atenționa pe Băsescu. Dar și cel mai inteligent mod prin care Udrea putea să îi transmită un prim avertisment lui Traian Băsescu.

De ce public? Fiindcă, la telefon ar fi fost imposibil, dumneaei fiind acum ascultată cu acte în regulă.

Vă închipuiți ce urla presa dacă spovedania lui Udrea de la Hotnews i-ar fi spus-o personal lui Băsescu!

De ce pentru a-l face complice? Fiindcă e singură, a fost singură, dar Băsescu, de acum înainte, face parte din echipă unde va fi golgeterul cel mai eficient.

De ce și un prim avertisment adresat lui Băsescu?

Fiindcă reacția Elenei Udrea îmi seamănă cu reacția unei femei trădate. A pierdut președinția PDL, a pierdut președinția României, Băsescu nu a venit în PMP, Băsescu nici nu a divorțat (cum zvonereau „amicii” lui Traian Băsescu) și, culmea, ea, Elena Undrea, a fost pusă sub acuzare de DNA.

Așadar, în loc să îl sune pe Băsescu și să îi spună că trebile se împut, dar, dacă pățește ceva, va fi nevoită să spună mai multe, Udrea a ieșit în public și a vorbit, simultan, nu numai cu Băsescu, ci și cu toți cei care fac parte din această ikebană, ca să fie atenți ce fac mai departe.

 


Acest articol a fost publicat în Cetățeanul turmentat. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *