Diferenţa dintre stas şi parastas în VIP Landia

De câte o vedetă din VIP Landia îşi regăseşte o altă “adevărata iubire”, prietenii dau declaraţii extrem de interesante. Atât de interesante încât parcă sunt trase la indigo. Sau parcă ar fi conceput de Iulia Vântur. Aşa cum e şi această declaraţie a unor prieteni de Jennifer Aniston: 
Jennifer si Justin se gandesc serios la casatorie si intemeierea unei familii. Jen este foarte nerabdatoare pentru urmatorul pas si simte ca acesta este cel mai potrivit moment pentru a-l face. Amandoi isi doresc foarte mult un copil si vor sa il aiba cat mai repede.
Dacă l-am modifica puţin, cred că ar fi mult mai interesant:
Jennifer si Justin nu se gandesc deloc serios la casatorie si intemeierea unei familii. Jen este foarte nerabdatoare pentru urmatorul pas desi simte ca acesta nu este cel mai potrivit moment pentru a-l face. Amandoi nu isi doresc foarte mult un copil, asa ca vor sa il aiba cat mai tarziu.
Sau ce ziceti de asta peste 2-3 ani:
Jennifer si Justin se gandesc serios la divort. Jen este foarte nerabdatoare pentru urmatorul pas si simte ca acesta este cel mai potrivit moment pentru a-l face. Amandoi isi doresc foarte mult copilul si vor sa il aiba cat mai repede.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Diferenţa dintre stas şi parastas în VIP Landia

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *