Din lumea celor ce, mai nou, cuvântă

La ieșirea din arestul preventiv, Aristotel a spus în deplină consonanță cu prenumele său: „Trebuie să îmi adun gândurile”. Bine că gândurile Căncescului sunt personale, fiindcă, dacă ar fi fost publice, precis ar fi dispărut deja.

Conducerea penitenciarului „Poarta Albă”, la fel în de deplin acord cu șmenurile lui Borcea Cristi, a fost schimbată după ce  s-a aflat că deținutul avea în celula-I (cu I mare, evident) bandă  de alergat. Eu zic că mai grav ar fi fost dacă Borcea ar fi avut „bandă de fugit”. Cât despre pilulele de Viagra ajunse la deținut, eu sincer cred că nu erau pentru el, ci pentru mâna lui dreaptă.

Mai zilele trecute, opinionul public aborigen a aflat că un milionar român s-a spânzurat în toaleta avionului personal. Fiindcă „evenimentul” s-a petrecut în Costa Rica, sunt cam aplecat să cred că lucrurile nu sunt exagerat de credibile. Așa că îmi permit să observ că, la banii lui, se putea și el sinucide într-un loc mai trendy, cum ar fi piscina suspendată a avionului. Sau, dacă nu, măcar în demisolul acestuia. Fiindcă știți cum sunt milionarii români: vor lucruri pe care alții nu le pot avea/imagina/închipui. Hai că le-am dat o idee. De avion, băi, nu de sinucidere!

 

 


Acest articol a fost publicat în Flegme cu muci. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *