Meseria de „copil din flori” înflorește în România

„Copilăritul din flori” este o ocupație veche.

Pajiștile acestui sport viril se întind, practic, pe toate continentele și, după cum se vede, nu țin cont nici de anotimp.

Împărați, regi, papi, patriarhi, mitropoliți, scriitori, pictori, miliardari, nobili, burghezi, turiști, cu toții au polenizat petalele acestei ikebane cripto-ereditare.

Imperii și dinastii de sute de ani au cunoscut măriri și decăderi grație/din cauza lor.

De la Ștefan cel Sfânt (să iertați impietatea lumească), de la Cuza până la Carol I și Carol al II-lea, până la Valentin Ceaușescu, grădinile românești ale a „urmașilor horticoli” – ca să mă exprim așa – ne oferă o plăcută varietate.

Cu exemplare reușite (Tzigara-Samurcaș, despre care se vorbea intens că ar fi fost odrasla lui Carol I) sau nefericite  – Prințul Paul, ca să nu citez decât unul!

Fiindcă, de câteva zile, România TV vehiculează numele jurnalistului Vasile Rotaru ca posibil „copil din flori” al lui Sergiu Nicolaescu, simt nevoia să precizez următoarele:

Vasile Rotaru mi-a fost student, foarte bun student și, în cazul în care ar fi copilul din flori al regizorului, voi fi nevoit să recunosc că a reușit un copil minunat!

 

 

 

 


Acest articol a fost publicat în Capricii și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Meseria de „copil din flori” înflorește în România

  1. vera spune:

    Scuze pentru comentariul off topic.
    Stitzi ceva despre chestia asta?
    http://blog.activewatch.ro/freeex/avertizare-integritate-tvr-timisoara/

  2. vasile popescu spune:

    Domnule Tolcea,fiul unui bastard nu poate avea titulatura de Print.Asa cum Regele Mihai este Rege al Romaniei si nu Fost Rege cum il numesc unii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *