Senzațional: Victor Ponta va solicita rejucarea meciului România – Grecia!

După ce USL-ul și-a cheltuit inteligența interpretativă doar pentru a-l suspenda pe Băsescu, in fine rafinatele speculații useliste vor servi unei cauze nobile!

Argumentul e cât se poate de simplu: de ieri, de fapt cu câteva ore înaintea meciului România – Grecia, naționala României nu a mai fost aceeași națională care a jucat în meciul tur.

Ați ghicit, ieri Guvernul Ponta și-a asumat descentralizarea, ceea ce, pe cale logică, conduce la concluzia că și naționala României nu mai reflectă ceea ce a fost țara înaintea acestui vot.

Prima consecință a descentralizării s-a văzut încă din prima repriză: doar 2 centrări, față de 18-20 cât aveam înainte!

Sigur, deocamdată șocul descentralizării e doar la nivel psihologic, dar gândiți-vă că, de ieri, antrenorii naționalei de fotbal sunt baronii locali, nu Piți și Sandu, ceea ce schimbă total configurația tacticii. Ca să înțelegem mai bine, numai loviturile libere, de pildă, vor fi executate pe regiuni, prin rotație, ordinea urmând a fi stabilită prin referendum cu participare de cel puțin 30 la sută.

Demersul premierului român are mari șanse de succes fiindcă, la rându-i, Parlamentul elen a propus deja înființarea unei comisii speciale care să cerceteze împrejurările în care fundașul grec a împrumutat un gol tricolorilor.

Și, pentru a nu exista niciun dubiu cu privire la neutralitatea demersului, parlamentarii au anunța deja că va fi anchetat bocancul, nu jucătorul.