Teatru absurd și isterie, azi, la Muzeul de Artă! Victor Neumann îl umilește pe Călin Dobra

Muzeul de Artă a înregistrat în dimineața zilei de 28 februarie un nou episod incalificabil în seria celor cu care, din păcate, ne-a obișnuit: a dat afară Comisia de control a Consiliului Județean Timiș, instituția tutelară a muzeului.
A făcut acest lucru muzeograful de serviciu care a poftit Comisia CJT și pe dna Maria Albani, curatoarea colecției Baba, să părăsească instituția deși ordinul de serviciu din partea CJT a fost remis deja managerului Victor Neumann.
Ca umilința să fie completă, muzeograful le-a cerut, mai întâi, membrilor comisiei și dnei Albani să își cumpere bilet de intrare, iar apoi le-a cerut să părăsească instituția
Reamintim celor care au uitat, din cauza faptului că Muzeul de Artă Timișoara nu a respectat condițiile contractuale, azi sau mâine va sosi de la Muzeul Național de Artă al României o comisie pentru retrocedarea lucrărilor împrumutate ale lui Corneliu Baba.
În ciuda apelurilor telefonice repetate, telefonul dlui Neumann a rămas mut.
Vom reveni


Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Teatru absurd și isterie, azi, la Muzeul de Artă! Victor Neumann îl umilește pe Călin Dobra

  1. Poli 21 spune:

    Oare aceasta lupta absurda nu este cumva generata de frustrarile dlui Tolcea ?

  2. Marcel Tolcea spune:

    Evident! Sunteți inteligent.

  3. Marcel Tolcea spune:

    Stimate dle Poli21, îmi cer scuze că v-am jignit. Dacă vi se pare mai de bun-simț, scriu și contrariul a ceea ce am scris. Nicio problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *