Ce se vede cu ochiul liber la anunțarea rezultatelor oficiale

1. Cel mai prost a ieșit din acest referendum nu USL, ci UDMR. Procentele din Harghita și Covasna sunt nu pentru Băsescu, ci, mai ales, împotriva UDMR-ului.

2. Al doilea pierzător e USL, fiindcă a făcut o campanie și o presiune inimaginabile cu un rezultat ridicol față de cheltuieli.

3. Victor Ponta fiindcă a dat vina pentru votul maghiarilor pe Viktor Orban, ceea ce e impardonabil.

4. Dacă referendumul e invalidat, Antonescu va pierde nominalizarea la președinție și USL se va destrăma.

5. Al treilea pierzător e Casa Regală fiindcă a tăcut cu Radu Duda în coastă.

6, A câștigat Biserica Ortodoxă fiindcă nu a ieșit cu niciun mesaj, spre deosebire de Biserica Unită care a îndemnat la vot!

7. PDL-ul, care nu mai avea aer, a fost sculat din morți de două glande tiroide:  cea a lui Victor și cea a lui Crin.

8. Băsescu nu a câștigat nimic. Doar a reintrat în cărți.

 

 


3 comentarii la „Ce se vede cu ochiul liber la anunțarea rezultatelor oficiale

  1. Colonele, te citez ca pe un clasic (in viata! inca!): ‘Asta e domnule soarta presedintilor!’ Acum, dupa aproape 23 de ani, putini mai stiu cine, ce si cum. Asa ca poti sa accepti. Pentru presedinti marunti nu exista cartuse. Poate doar in China. Sau in Coreea de Nord. Sau in Cuba ‘pretinului’ Fidel. Aaa, in China, cred, mai si trebuie sa ti-l platesti inainte! Intre noi fie vorba, stiu ca glumezi cu finul. Iti doresc toate celelalte! 🙂

  2. Marcele iti cer disperat ajutor.Dupa pariul lui Petre Roman cu agricultura au ramas fara munca o sumedenie de presedinti de CAP si de CUASC.Acum,pentru un singur presedinte suspendat se face atita tapaj?Asta e domnule soarta presedintilor!Sa zica multam ca nu s-a tras cu pistolul ca dupa Regan.Vor oamenii sa ma puna presedinte de asociatie de locatari.Sa accept?

  3. Nu ai dreptate la pct 3/ – este impardonabil gestul lui V Orban, motiv pt care nu i-asi mai permite vizite pe la Iloncile noastre………….Pct. 5 – imi pare rau,dar Mihai Viteza ( dupe Nicolae Iorga), toata viata nu prea a stiut ce sa faca fara a fi directionat ( de regina mama, de Antonescu , de Vasynski, de altii….)

Comentariile sunt închise.