Cum se va face naționalizarea Gâdelui, Grecului, Badelui, Ursului sau Ciuvicului

Cum cred că ai aflat deja din presa cezurată dooșpatru din dooșpatru, odiosul regim stalinisto-băsist a făcut, cum s-ar zice, naționalizarea Grupului Intact.

Cu alte cuvinte, din momentul în care intră lichidatorii pă dumnealor, gaaaataaa, Antenele 1,2,3 și 4 vor fi puse în slujba întregului popor.

Ca să înțeleagă mai bine Poporul Antenelor, dacă de pildă, mata, nea Vasile Găurel din Scuipații de Jos, Teleorman, ai o treabă cu un procuror, un judecător, un polițist, vecin, rudă de sânge, naș de buric, pretenar care te-a dat la poteră, te înscrii pe lista de  așteptare și gata.

În 2-3 zile — la început, până se prinde lumea, apoi durează — vine Gâdea, Dana Grecu, Mircea Badea, Ciuvică, Ursu, Val Vâlcu sau cine o mai fi din jurnaliștii ăștia de mătasă naturală și mi ți-l face, nene, pe cine ai ales mata, confeti de muci uscați, umezi, cum o fi.

Tălică, nea Găurele, ai grijă să comanzi cum vrea buricu și maiou matale: cu sictituri de mamă, cu bulbuci, cu supliment de antibăsele (astea îs cam scumpe), cu  blesteme de la ulcere la cancere, cu martori ce se jură pă mama lor, mă rog, cu tot ce ai văzut până aci că era pentru dușmanii lu’ Domnu Voiculescu, actualmente dețínut, să iertațí.

Sigur, nu e gratis, se percepe o taxă, că matale poate mai vrei vreo ministră să plângă, vreo actriță încă la modă de acu 40 de ani să transpire, vreunu de la Universitate cu doctorat, aici nu mă bag că banii e ai matale.

Doar atât să știi: din ce se strânge, se adună pensii de risc la securiști, la militari, milițieni și turnătorii de bloc.

Sau se face un institut de cercetare, să aibă și copiii la fetele astea a lui Voiculescu ce să privatizeze când o fi mari.


Un comentariu la „Cum se va face naționalizarea Gâdelui, Grecului, Badelui, Ursului sau Ciuvicului

  1. Pingback: ”Primul 10 din istoria gimnasticii româneşti la subsol” De duh, de pe bloguri și Facebook | Revista22

Comentariile sunt închise.