Cât de mic e CV-ul lui Adrian Negoiţă, preşedintele Comisiei Judeţene de Cultură, de nu îl vede Bojin?

Stimate Domnule dr. Titu Bojin,

Preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

 

Urmare a solicitării făcute către instituţia pe care o conduceţi, în procesul deschis de subsemnatul CJ Timiş, vă rog să trimiteţi urgent către autorităţile în drept CV-ul întreg sau chiar mici confeti din CV-ul dlui Adrian Negoiţă, membru marcant al culturii şi sportului timişorean în calitatea sa de Preşedinte al Comisiei judeţene de Cultură şi Sport a judeţului Timiş.

Urmare a cererii făcute prin avocat, am primit toate CV-urile, cu excepţia celui al D-nului Negoiţă.

Fac apel la Dv. fiindcă din diversele CV-uri ale numitului Negoiţă nu rezultă cu prea multă convingere cum că Domnia sa ar avea studii superioare, iar din informaţiile pe care le-am obţinut reiese că ar fi acum la capătul unor strălucite studii de 3 ani în sociologie.

După cum ştiţi deja, documentul îmi este necesar în procesul pe care l-am deschis în urma evaluării mele de la Muzeul de Artă, în 2012, de către o comisie între ai cărei membri s-a aflat şi studentul de anul I, Adrian Negoiţă.

Deşi amândoi ştim foarte bine  – din perspective diferite, e drept – că totul este posibil în România, vă rog, totuşi, domnule dr. Bojin, să îmi comunicaţi CV-ul studentului Negoiţă, eu personal nefiind interesat nici de frecvenţa, nici de notele studentului Negoiţă.

Vă promit, la schimb, că o rezolvare pozitivă şi rapidă a Dv. îl va scuti de prezenţa mea pe sus-numitul la examenul de susţinere a diplomei, dat fiind faptul că un asemenea examen este public.

Cu cele mai bune gânduri,

Prof. univ. dr. Marcel Tolcea