Teatru absurd și isterie, azi, la Muzeul de Artă! Victor Neumann îl umilește pe Călin Dobra

Muzeul de Artă a înregistrat în dimineața zilei de 28 februarie un nou episod incalificabil în seria celor cu care, din păcate, ne-a obișnuit: a dat afară Comisia de control a Consiliului Județean Timiș, instituția tutelară a muzeului.
A făcut acest lucru muzeograful de serviciu care a poftit Comisia CJT și pe dna Maria Albani, curatoarea colecției Baba, să părăsească instituția deși ordinul de serviciu din partea CJT a fost remis deja managerului Victor Neumann.
Ca umilința să fie completă, muzeograful le-a cerut, mai întâi, membrilor comisiei și dnei Albani să își cumpere bilet de intrare, iar apoi le-a cerut să părăsească instituția
Reamintim celor care au uitat, din cauza faptului că Muzeul de Artă Timișoara nu a respectat condițiile contractuale, azi sau mâine va sosi de la Muzeul Național de Artă al României o comisie pentru retrocedarea lucrărilor împrumutate ale lui Corneliu Baba.
În ciuda apelurilor telefonice repetate, telefonul dlui Neumann a rămas mut.
Vom reveni


6 comentarii la „Teatru absurd și isterie, azi, la Muzeul de Artă! Victor Neumann îl umilește pe Călin Dobra

  1. Uite că apăru Bulă 21 şi pe un site coltorel! Nu se mulţumeşte el doar cu cele vulgare…

  2. Stimate dle Poli21, îmi cer scuze că v-am jignit. Dacă vi se pare mai de bun-simț, scriu și contrariul a ceea ce am scris. Nicio problemă.

    • Vad ca in continuare ramineti acelasi individ care (vorba d-voastra) joaca un teatru absurd si isterie atunci cind cineva ‘indrazneste” sa va puna la indoiala buna credinta in aceasta campanie mediatica.
      P.S. Nu am nici un partipri cu dl. Neuman, dar atacurile din ultima vreme nu cred ca va fac cinste.

    • Stimate dle Tolcea, raspunsul d-voastra nu denota deloc bunul simt de care tot faceti caz.

Comentariile sunt închise.