Aberații ale dlui Victor Neumann în legătură cu tablouri rătăcite ale lui Corneliu Baba

Haosul continuu de la Muzeul de Artă, cum știți, a culminat cu decizia Muzeului Național de Artă al României de a retrage tablourile împrumutate Muzeului de Artă fiindcă managerul Victor Neumann nu a respectat condițiile contracttuale și nici nu a catadicsit să răspundă numeroaselor adrese de la București.
În fața unui asemenea scandal fără precedent în muzeistica românească, Victor Neumann a identificat făptașul: eu! (https://debanat.ro/2018/02/se-cauta-4-tablouri-de-patrimoniu-semnate-baba-teoretic-sunt-intr-un-depozit-al-muzeului-de-arta-timisoara_215387.html)
Dragă Victor, îți scriu și aici, ca să pricepi: cele 4 lucrări care sunt acum în depozit erau în expoziție în anul 2016!!! La trei ani după ce eu nu mai eram director!
Cât privește fraza: „Trebuie să știți că Marcel Tolcea nu le-a lăsat un proces-verbal de predare-primire, nici fostei directoare, nici mie, degeaba vorbește tot timpul.”, eu credeam că ai înțeles, după atâția ani, că un director, când pleacă, nu lasă un proces-verbal de predare primire a patrimoniului. Motivul e simplu: nu a avut nicio piesă de patrimoniu în inventar și nici nu e al lu’ mă-sa.
Poate tu crezi că și Palatul baroc e al tău acum. Nu prea e. Directorul, când pleacă, lasă un proces-verbal de predare doar a lucrurilor pe care le-a avut el în gestiune: computer, mobilier, telefon mobil etc.
Nici nu mai știu ce să cred: sau nu pricepi chiar nimic sau minți cu nerușinare.